E ardhmja jote është diellore

slide-parallax01 Punë në ekip
slide-parallax02 Praktikisht
slide-parallax03 JASHTË

Arsye
pozitive

Një për të gjithë, të gjithë për një. Me ekipin tënd, tu mund ta kthesh çdo çati në një termocentral diellor. 1 / 3
Sie instalues panelesh diellorë, ti sheh se çfarë ke arritur. Shumë konkretisht. Ditë pas dite. 2 / 3
Hyrë në jetën tënde profesionale, dilë jashtë, ngjitu në çati: Puna jote të sjell ajër të pastër dhe perspektivat më të mira. 3 / 3

TË DHËNAT KYÇE

08
2024
Kursi i parë fillon në gusht 2024
3
vite
Kohëzgjatja e mësimit të profesionit të instaluesit të paneleve diellore
900
CHF
Paga e rekomanduar në vitin e 1-rë të mësimit të profesionit, 1100 fraga në vitin e 2-të të mësimit të profesionit dhe 1300 në vitin e 3-të të mësimit të profesionit

Profesioni yt me të ardhme

1/3
Sie instalues/e panelsh diellore ti je i/e kërkuar kudo tani dhe në të ardhmen.
2/3
Me punën tënde ti po çon përpara shndërrimin energjetik.
3/3
Sie instalues/e panalesh diellore ti hap shumë mundësi për karrierën tënde të mëtejshme.

Më shumë histori

PYETJE?

Ku mund të bëj një mësim profesioni?

Në rreth 150 ndërmarrje për mësim profesioni, edhe në afërsinë tënde.

Si duket jeta e përditshme e punës?

Materiali përgatitet në mëngjes, më pas ti udhëton me ekipin për në kantier. Kohëzgjatja e montimit dhe instalimit ndryshon në varësi të madhësisë së projektit dhe zgjat ndërmjet një jave dhe një muaji.

Kam frikë nga lartësitë, a është ky problem?

Respekti nga lartësia është i rëndësishëm në çati. Megjithatë, përdorimi i skelave dhe masave të tjera paraprake të sigurisë ndoshta do të ta heqin frikën. Për të përjetuar vetë si ndihet regjistrohu më mirë për një ditë prove në një ndërmarrje përkatëse.

A mësoj si të vë në funksion një sistem diellor?

Ti në fakt e mëson këtë gjatë mësimit trevjeçar të profesionit EFZ, por në mësimin dyvjeçar të profesionit instalues ​i paneleve diellore EBA, ti mëson vetëm si ta montosh atë.

A mund të bëj diplomën profesionale?

Po. Nëse ke rezultate të mira në shkollë, mund ta bësh këtë madje edhe gjatë mësimit tënd të profesionit. Bisedoje këtë më mirë me ndërmarrjen tënde të mësimit të profesionit.

Ruf uns an unter

T 044 250 88 26

Na telefononi në

T 044 250 88 26