Më shpejt në të ardhmen

Në varësi të arsimimit tuaj të mëparshëm, ju mund ta përfundoni praktikën në një formë më të shkurtër. Me një EFZ në një profesion të ngjashëm, siç është një profesion i teknologjisë së ndërtimit ose një profesion tjetër ndërtimi, ose me një diplomë të shkollës së mesme, mund të filloni direkt në vitin e dytë të praktikës suaj. Nëse keni përfunduar një EFZ në një profesion të zarfeve të ndërtimit, madje mund të filloni vitin e tretë të praktikës suaj menjëherë.

Sqaroni me kompaninë tuaj të trajnimit dhe zyrën e formimit profesional në kantonin tuaj se çfarë është e përshtatshme për ju. Për t'u miratuar për një praktikë të shkurtuar, duhet të keni të paktën gjashtë muaj përvojë profesionale.

Praktika e shkurtuar është e përshtatshme për profesionet e mëposhtme: vulosës EFZ, çatixhi EFZ, ndërtues fasadash EFZ, hidraulik EFZ, marangoz EFZ / marangoz EFZ
Ia vlen të marrësh një nuhatje
Swissolar_Blog-Schnuppern
Ia vlen të marrësh një nuhatje
Praktika me një diplomë profesionale – çfarë duhet të di?
SOLA Blog Berufsmatura 1_Dauer
Praktika me një diplomë profesionale – çfarë duhet të di?
Sie vazhdohet pas mësimit tënd të profesionit?
SOLA Blog nach Lehre 1_Karriereweg
Sie vazhdohet pas mësimit tënd të profesionit?

Ruf uns an unter

T 044 250 88 26

Na telefononi në

T 044 250 88 26