Cilët janë punëdhënësit e tu?

Me një mësim profesioni si instalues:e panelesh diellore ti krijon një perspektivë të shkëlqyer për të ardhmen. Sepse Zvicra po përjeton një bum të vërtetë panelesh diellore! Potenciali i energjisë diellore është ende larg nga shfrytëzimi i plotë dhe forca të kualifikuara, të formuara mirë profesionalisht, kërkohen shumë. Nuk ka vende pune vetëm në ndërmarrjet që janë thjesht për panelet diellore por edhe në ndërmarrjet elektrike dhe në ndërmarrjet për mbulimin e çative. Përveç kësaj ndërmarrjet e mëdha si centralet elektrike kanë nevojë për profesionistë të paneleve diellore. Ato ndërtojnë sisteme në rast të të cilave instalues:e panelesh diellore venë në dispozicion njohuritë e tyre teknike si për montimin dhe punimin ashtu edhe për mirëmbajtjen e tyre. Me një kualifikim të mëtejshëm si drejtues:e ndërtimesh, drejtues:e projekti, drejtues:e dege ose madje administrator:e biznesi, instalues:e panelesh diellore mund të zhvillohen më tej brenda dhe jashtë ndërmarrjes së tyre ose të bëhen të vetëpunësuar.
La vlen të nuhatësh
Swissolar_Blog-Schnuppern
La vlen të nuhatësh
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
SOLA Blog Berufsmatura 1_Dauer
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
Më shpejt në të ardhmen
Swissolar_Blog verkuerzte Lehre-1
Më shpejt në të ardhmen

Ruf uns an unter

T 044 250 88 26

Na telefononi në

T 044 250 88 26