HYRJE E TËRTHOR­TË?

Hyr shpejt me mësimin e shkurtuar të profesionit nga profesione të ngjashme në degën e paneleve diellore.

slide-parallax01 Kualifikimi 1
slide-parallax02 Kualifikimi 2
slide-parallax03 Kualifikimi 3

KUALIFIKIMET

Ti ke përfunduar tanimë një mësim profesioni në një profesion të ngjashëm. 1 / 3
Ti ke tanimë përvojë në degën e paneleve diellore. 2 / 3
Ti e ke bërë maturën. 3 / 3

Më shpejt në të ardhmen

1/3
Mësim profesioni dyvjeçar shtesë për persona me EFZ nga profesione të ngjashme si teknikë ndërtesash
2/3
Mësim profesioni njëvjeçar shtesë me EFZ hermetizues:e, mbulues:e çatish, ndërtues:e fasadash: teneqepunues:e dhe zdrukthëtare / zdrukthëtar
3/3
Mësim profesioni shtesë dyvjeçar me maturë gjimnazi ose pas përfundimit të mësimit të profesionit si montator:e për panele diellore EBA

PYETJE?

Ku mund të bëj një mësim profesioni?

Në rreth 150 ndërmarrje për mësim profesioni, edhe në afërsinë tënde.

Si duket jeta e përditshme e punës?

Materiali përgatitet në mëngjes, më pas ti udhëton me ekipin për në kantier. Kohëzgjatja e montimit dhe instalimit ndryshon në varësi të madhësisë së projektit dhe zgjat ndërmjet një jave dhe një muaji.

Kam frikë nga lartësitë, a është ky problem?

Respekti nga lartësia është i rëndësishëm në çati. Megjithatë, përdorimi i skelave dhe masave të tjera paraprake të sigurisë ndoshta do të ta heqin frikën. Për të përjetuar vetë si ndihet regjistrohu më mirë për një ditë prove në një ndërmarrje përkatëse.

A mësoj si të vë në funksion një sistem diellor?

Ti në fakt e mëson këtë gjatë mësimit trevjeçar të profesionit EFZ, por në mësimin dyvjeçar të profesionit instalues ​i paneleve diellore EBA, ti mëson vetëm si ta montosh atë.

A mund të bëj diplomën profesionale?

Po. Nëse ke rezultate të mira në shkollë, mund ta bësh këtë madje edhe gjatë mësimit tënd të profesionit. Bisedoje këtë më mirë me ndërmarrjen tënde të mësimit të profesionit.

Ruf uns an unter

T 044 250 88 26

Na telefononi në

T 044 250 88 26