Profesioni yt me të ardhme

Si instalues:e panelesh diellore ti fillon në një degë, në të cilën në vitet e ardhshme do të ndodhë vërtet shumë. Energjia diellore jep një kontribut të rëndësishëm në shndërrimin energjetik. Programe nxitjeje të federatës dhe kantonit kujdesen që në vitet dhe dekadat e ardhshme të planifikohen dhe të instalohen mbi çatitë zvicerane shumë sisteme panelesh diellore. Deri tani nuk ka pasur asnjë profesion për instalimin e paneleve diellore - pra ti je gjatë kësaj pjesëtar në ekipin pionier! Dhe mësimi yt i profesionit është vetëm fillimi. Me maturën profesionale, një kualifikim të mëtejshëm ose specializim ti mund të ndërtosh një karrierë shumë premtuese.
La vlen të nuhatësh
Swissolar_Blog-Schnuppern
La vlen të nuhatësh
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
SOLA Blog Berufsmatura 1_Dauer
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
Më shpejt në të ardhmen
Swissolar_Blog verkuerzte Lehre-1
Më shpejt në të ardhmen

Ruf uns an unter

T 044 250 88 26

Na telefononi në

T 044 250 88 26