Si vazhdohet më tej pas mësimit tënd të profesionit?

Si instalues:e panelesh diellore ty të qëndrojnë hapur shumë rrugë tërheqëse karriere. Nëse ti pas kësaj dëshiron të bësh një mësim profesioni në fushën e mbështjelljeve të ndërtesave, ti përfiton nga një kohë e shkurtër e mësimit të profesionit. Kjo vlen për profesione si p.sh mbulues:e çatish dhe ndërtues:e fasadash. Ti mund të ngjitesh edhe direkt duke filluar një kualifikim të mëtejshëm si udhëheqës:e projekti për montimin e paneleve diellore, teknik:e energjie dhe mjedisi ose mjeshtër:mjeshtre mbështjelljeje ndërtesash. I uritur edhe për më tepër dije? Në shkollën e lartë profesionale të qëndrojnë të hapura degë studimi në fushën e teknikës së energjisë dhe të mjedisit, teknikës së ndërtesave, energjisë së ripërtëritshme dhe elektroteknikës. Pra shumë mundësi për t’u pozicionuar në një fushë tërheqëse dhe plot sfida!
La vlen të nuhatësh
Swissolar_Blog-Schnuppern
La vlen të nuhatësh
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
SOLA Blog Berufsmatura 1_Dauer
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
Më shpejt në të ardhmen
Swissolar_Blog verkuerzte Lehre-1
Më shpejt në të ardhmen

Ruf uns an unter

T 044 250 88 26

Na telefononi në

T 044 250 88 26