Çfarë bën një instalues:e panelesh diellore?

Si instalues:e panelesh diellore ti kujdesesh që sistemet e paneleve diellore të montohen saktësisht siç u planifikuan. Për këtë ti shqyrton dokumentet e porosisë dhe planet dhe siguron që i gjithë materiali i nevojshëm të jetë në vend dhe të gjitha aparatet e punës të jenë në gjendje punë pa të meta. Ti fikson mbi çati sistemin e montimit, shtron modulet e paneleve diellore dhe krijon shtresat për linjat elektrike. Ti instalon edhe zgjidhje për akumulimin e rrymës elektrike dhe mënjanon çrregullime të lehta në centralin elektrik diellor. Dikur çdo sistem panelesh diellore është konsumuar, atëherë ti e çmonton atë në mënyrë të përshtatshme specifike dhe me mjedisin. Ti nuk bashkëpunon vetëm me kolegë:e të ndërmarrjes tënde të mësimit të profesionit por edhe me punonjës të kualifikuar nga fusha të tjera si zdrukthëtaria, teneqepunuesë, çatimbulues ose instalime elektrike.
La vlen të nuhatësh
Swissolar_Blog-Schnuppern
La vlen të nuhatësh
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
SOLA Blog Berufsmatura 1_Dauer
Mësim profesioni me maturë profesionale - çfarë duhet të di unë?
Më shpejt në të ardhmen
Swissolar_Blog verkuerzte Lehre-1
Më shpejt në të ardhmen

Ruf uns an unter

T 044 250 88 26

Na telefononi në

T 044 250 88 26